Nihat Kahveci'den Fenerbahçe'nin yıldızına övgü! 'Helal olsun lan sana'
Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Aston Villa'ya 6-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi. Kahveci, sarı-lacivertlilerin milli futbolcusuna ayrı parantez açtı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Aston Villa'ya 6-0 mağlup oldu. Yaşanılan hezimetin ardından maçı değerlendiren Nihat Kahveci, sarı-lacivertlilerin milli futbolcusundan övgüyle bahsetti.
Nihat Kahveci'nin açıklamaları şöyle:
İngiltere'de Premier Lig takımına oynamak zordur, yüzde yüz katılıyorum. City'ye karşı oynamak zordur! Liverpool'a karşı oynamak zordur! Arsenal'e karşı oynamak zordur! İyi, Fergosunlu Manchester United'a karşı oynamak zordur! Harry Kaneli Tottenham'a karşı oynamak zordur! Mourinho'nun, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Chelsea'sine karşı oynamak zordur!
Nihat abi, geçen sene Aston Villa UEFA Kupası'nı kazandı' diyebilirler, ama gözünü seveyim bu Aston Villa'ya karşı oynamak, bu kadar zor olmamalı!
Sahada inanılmaz bir tablo vardı! Resmen Fenerbahçe 5 asist yaptı, Aston Villa 6 gol attı! Bu kadar basit hatalar, bu kadar laubali futbol olmaz ya!
Yemin ediyorum böyle olmaz. Geçen seneki Aston Villa'ya iç sahada ilk yarı iyi oynamış Aston'a ikinci yarı akıyorsun ki bu kadrodan daha kötü kadroyla. Oğuz! (Alkışlıyor) Helal olsun lan sana vallahi helal olsun! 10 maç ilk 11 oynatırım peş peşe bugün tek başına oynadı.