Hür Gençlik Şanlıurfa sabah namazında Dergâh Camisi'nde buluştu

Şanlıurfa'da HÜDA PAR Gençlik Kolları üyeleri, sabah namazında Dergâh Camisi'nde bir araya geldi. Buluşmaya HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat ile İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Çiftçi de katıldı.

12 Eki 2026 - 14:50 YAYINLANMA
Hür Gençlik Şanlıurfa sabah namazında Dergâh Camisi'nde buluştu

Şanlıurfa'da Hür Gençlik tarafından düzenlenen sabah namazı buluşması, Dergâh Camisi'nde gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Gençlik, sabah namazını camide cemaatle birlikte kıldı. Buluşmaya HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Çiftçi de katıldı.

Hür Gençlik Şanlıurfa'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Cin Suresi'nin 18'inci ayetine yer verildi.

Paylaşımda, “Mescidler Allah'a ibadet etmek içindir. Öyleyse Allah'tan başka hiçbir kimseye, hiçbir şeye el açıp yalvarmayın.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: