Lucas Torreira'dan Barcelona mesajı! 'Biz de zorlu bir rakibiz' | Takım arkadaşını övdü: 'Çok kaliteli bir oyuncu'
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı sahasında ağırlamaya hazırlanan temsilcimiz Galatasaray'da Uruguaylı yıldız orta saha Lucas Torreira, kritik 90 dakika öncesi...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında İspanya ekibi Barcelona'yı ağırlayacak Galatasaray'da Uruguaylı yıldız orta saha Lucas Torreira'dan önemli açıklamalar geldi. Yıldız futbolcu Barcelona'nın gücüne dikkat çekerken, Galatasaray olarak zorlu maça hazır olduklarını da belirtti.
Deneyimli futbolcunun açıklamaları şu şekilde;
"Milli takımda tekrar oynamak benim için büyük gurur, çok mutluyum. Kaptanlık yapmak da sıra dışı bir his. Bir önceki maçta bir şanssızlık yaşadım. Kırmızı kart gördüm. Bu beni üzdü ama kazandık. Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç var."
'BİZ DE ZORLU BİR RAKİBİZ'
"Dünyanın en iyi takımlarından birine karşı mücadele edeceğiz ama biz de zorlu bir rakibiz. Taraftarımızın bir ünü var. Çok büyük oyunculardan oluşan büyük bir takımız. Orta saha oyuncuları arasında en iyiler Barcelona'da. Rakibi yormaya çalışıyorlar ve ardından zarar vermeye çalışıyorlar."
'TAKIM ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM'
Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Yıllardır sağlam bir takım olduğumuzu gösterdik. Şimdi Barcelona gibi büyük bir takıma karşı da iyi bir akşam geçireceğimize inanıyorum. Evimizde oynamak çok önemli. Bazen ekstra motivasyona ihtiyaç yok, bu tür maçlarda zaten kendinizi motive edebiliyorsunuz.'BİRİNİN ONLARA KAPIYI AÇMASI ÖNEMLİ'
"Bu takıma ne zaman yeni biri gelse ona destek olmak ve hoş karşılandığını hissettirmek istiyorum. Burası çok büyük bir kulüp ve yeni gelen oyuncular mutlaka büyük baskı altında oluyor. Bu yüzden geldiklerinde birinin onlara kapıyı açması çok önemli."
'ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU'
"Batrakov'la ve diğer oyuncularla da aynı şey oldu. Aleksey'le çok yakın oldum. Bu süreçte ona çok yardımcı olmaya çalıştım. Sadece saha içinde değil, saha dışında da destek oldum. Şehri tanıması için yardımcı oldum, ailesiyle çok konuştum ve onlara da gerekli bilgileri verdim. Aleksey her geçen gün kendini geliştiriyor. Hocamın da söylediği gibi hücumda olduğu kadar savunmada da iyi işler yapıyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Zaman geçtikçe kendini çok daha rahat hissedecektir. Takımımızın Aleksey gibi hem hücumda hem de savunmada fark yaratabilecek oyunculara ihtiyacı var. Şahsen takımımıza katıldığı için çok mutluyum. Umarım birlikte çok keyifli anlar yaşayacağız."