Gümüşhane Çamur Barajı’nda su tutulmaya başlandı

Gümüşhane’nin tarımsal üretimine ve bölge ekonomisine katkı sağlaması beklenen Çamur Barajı’nda su tutulmaya başlandı. Su tutma merasimi, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in katılımıyla gerçekleştirildi.

26 Eyl 2026 - 12:01 YAYINLANMA
Gümüşhane Çamur Barajı’nda su tutulmaya başlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Gümüşhane’nin bereketine katkı sağlaması hedeflenen Çamur Barajı’nda su tutulmaya başlandığını açıkladı.

DSİ tarafından yapılan paylaşımda, barajda su tutma merasiminin Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

DSİ Genel Müdürlüğü, Çamur Barajı’nda başlayan su tutma sürecinin Gümüşhane ve bölge için hayırlı olmasını diledi.

Paylaşımda "Gümüşhane’mizin bereketine bereket katacak Çamur Barajı’nda su tutmaya başladık." ifadelerine yer verildi.

DSİ "Su tutma merasiminin Gümüşhane’mize, bölgemize ve ülkemize hayırlı, bereketli olmasını diliyoruz." açıklamasında bulundu. (İLKHA)

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: