Düzce'de kuvvetli yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildi

Düzce Valiliği, kuvvetli yağışın ulaşımda aksamalara ve günlük yaşamda olumsuzluklara yol açabileceği değerlendirmesiyle 15 Ekim Perşembe günü il genelindeki üniversiteler dışındaki tüm resmi ve özel okul ve kurumlarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

15 Eki 2026 - 06:50 YAYINLANMA
Düzce'de kuvvetli yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildi

Meteorolojik veriler doğrultusunda yapılan değerlendirmeler üzerine alınan karar kapsamında, kamu kurumlarında görev yapan bazı personel için de idari izin uygulanacak.

Valilik açıklamasına göre malul, engelli, ağır kronik rahatsızlığı bulunan ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacak.

Anaokulu ve ilkokula devam eden çocuğu bulunan kadın personelin durumu ise sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde görev yapmaları halinde ilgili amirler tarafından değerlendirilecek.

Kararın, beklenen kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir amacıyla alındığı belirtildi. (İLKHA)

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: