Trump’tan petrol fiyatları için çarpıcı tahmin: İran Savaşı sonrası 2 doların altına inecek
ABD Başkanı Donald Trump, petrol fiyatlarına işaret ederek “İran savaşını kazandığımızda petrol fiyatları da diğer fiyatlar gibi, hatta daha da sert şekilde düşecek” dedi.
08 Eyl 2026 - 09:51
YAYINLANMA
ABD Başkanı Donald Trump, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İran'a karşı başlattıkları savaşın sona ermesinin ardından petrol fiyatlarının düşeceğini bildirdi.
Trump, "İran savaşını kazandığımızda petrol fiyatları da diğer fiyatlar gibi, hatta daha da sert şekilde düşecek" ifadelerini kullandı.
Petrol fiyatlarının önce galon başına 3 dolara, kademeli olarak ise 2 doların altına ineceğini aktaran Trump, "Bunların hepsi hızlı bir şekilde gerçekleşecek ve İran asla nükleer silaha sahip olamayacak" açıklamasında bulundu.
Haber Girişi Deniz Dalgıç - Editör #DONALD TRUMP #ABD #PETROL FİYATLARI #PETROL #İRAN SAVAŞISabah.com.tr Uygulamamızı İndirin
Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!YORUMLAR
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR