Trabzonspor, Zubkov'un ayrılığını açıkladı! Bonservisi belli oldu
Trabzonspor Kulübü, takımın Ukraynalı yıldızı Oleksandr Zubkov'un Yunan ekibi AEK'ya transfer olduğunu açıkladı.
Trabzonspor Kulübü, takımın Ukraynalı yıldızı Oleksandr Zubkov'un Yunan ekibi AEK'ya transfer olduğunu açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, 'Profesyonel futbolcumuz Oleksandr Zubkov’un, AEK Kulübü’ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.' denildi.
BONSERVİSİ BELLİ OLDU
Trabzonspor, Oleksandr Zubkov'un 4 milyon Euro artı 500 bin Euro bonservis bedeliyle Yunanistan'ın AEK kulübüne transfer olduğunu açıkladı.
İşte Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama:
"Profesyonel futbolcumuz Oleksandr Zubkov'un, AEK Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; AEK Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca; AEK, Kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 500.000.-EUR ile futbolcunun bir başka kulübe transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek net transfer bedelinin %10'unu ödeyecektir."