Talat Kocaağaç Hakka Yürüdü
İş adamı 20015 Genel seçimlerinde İzmir millet vekili aday adaylarından Talat KOCAAĞAÇ Hakkın rahmetine kavuştu Dalış sporlarında lisanslı eski bir su sporcusu olan KOCAAĞAÇ Çeşmede girdiği denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
25 Tem 2015 - 21:18
YAYINLANMA
Karşıyaka’da gözlük sektöründe faaliyet gösteren iş adamı 20015 Genel seçimlerinde İzmir milletvekili aday adaylarından Talat KOCAAĞAÇ hakkın rahmetine kavuştu.
Dalış sporlarında lisanslı eski bir su sporcusu olan KOCAAĞAÇ, Çeşmede girdiği denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Fazilet ve AK Partide uzun yıllar siyaset ile ilgilenen ve çeşitli görevler üstlenen Talat Kocaağaç, kapatılan İzmir Refah partisi kurucuları arasında yer almıştı.
Eski Bosna cumhurbaşkanı Aliye İzzet Begoviç ailesine yakınlığı ile tanınan TALAT KOCAAĞAÇ evli biri pilot 3 çocuk babasıydı. Cenazesi Pazar günü Balçova Uğur Camiinden, ikindi namazında kaldırılacak.
YORUMLAR
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR