SON DAKİKA | Tarım ve Orman Bakanlığı 1874 personel alacak! Bakan Yumaklı duyurdu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesine personel alımı yapılacağını belirterek "Bakanlığımızın gücüne güç katacak 1874 personel alımı sürecini başlatıyoruz" açıklamasında bulundu.

16 Tem 2026 - 13:51 YAYINLANMA
SON DAKİKA | Tarım ve Orman Bakanlığı 1874 personel alacak! Bakan Yumaklı duyurdu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bakanlığımızın gücüne güç katacak 1874 personel alımı sürecini başlatıyoruz" dedi.

Bakan Yumaklı, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizi büyütmeye devam ediyoruz. Bakanlığımızın gücüne güç katacak 1874 personel alımı sürecini başlatıyoruz. Ülkemizin dört bir yanında üretime ve üreticiye hizmet edecek yeni çalışma arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Alımı yapılacak personel grafikte, 645 veteriner hekim, 515 ziraat mühendisi, 239 destek personeli, 185 gıda mühendisi, 73 koruma ve güvenlik görevlisi, 60 büro personeli, 49 su ürünleri mühendisi, 45 harita (alan) mühendisi, 23 gemi adamı, 13 avukat, 9 laborant, 7 biyolog, 6 balıkçılık teknolojisi mühendisi ve 5 kimyager olarak sıralandı.

Haber Girişi Deniz Dalgıç - Editör #TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI #İBRAHİM YUMAKLI #PERSONEL ALIMI

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: