Şampiyon Takımdan Denizlilere Çağrı: Bize Sahip Çıkın

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2024-2025 sezonu Ampute Futbol 2. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Sarızeybek Spor Kulübü oldu. Kulüp Denzlili yönetici ve iş dünyasından destek bekliyor.

12 Tem 2025 - 19:41 YAYINLANMA
Şampiyon Takımdan Denizlilere Çağrı: Bize Sahip Çıkın

Şampiyon Takımdan Denizlilere Çağrı

Bize Sahip Çıkın

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2024-2025 sezonu Ampute Futbol 2. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Sarızeybek Spor Kulübü oldu.

ŞAMPİYON TAKIM İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ

Ampute Futbol 2. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lig’e yükselme başarısı gösteren Sarızeybek Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ, Denizli’nin tek Ampüte takımı olmalarına rağmen yeterli ilgiyi görmediklerini açıkladı.

Ampute Futbol 2. Lig Şampiyonu Denizli Sarızeybek Spor İlgisizlikten şikayetçi. Ampute Futbol Ligi'nde Denizli'yi temsil eden tek takım olan Sarızeybek Spor Kulübü, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Altuğ, Denizli yerel yönetici, iş dünyası ve STK’lara sitem ederek, kendilerine sahip çıkmaya çağırdı

2024/ 2025 Ampute Futbol sezonunda lige katılmış olan Sarızeybek Spor Kulübü 2. ligi şampiyon olarak tamamlayarak 2025 / 2026 sezonun da 1. Ligde mücadele edeceklerini dile getiren Kulüp Başkanı Ramazan Altuğ, Sarızeybek Spor Kulübü 2023 yılında kuruldu. İlimizin tek Ampute Futbol takımı olmamıza ve ikinci ligde ilk sezonu şampiyon tamamlamış olmamıza rağmen, ilgisizlikten yakınarak sözlerini şöyle sürdürdü:

9 AYDIR YEREL YÖNETİCİLERDEN

RANDEVU ALAMADIK

“Daha ilk dönemimizde büyük başarılara imza attık ve şampiyon olduk. Ancak kentimizden destek göremiyoruz. 9 ay gibi uzun bir süredir yerel yöneticilerimizden randevu bile alamadık. Kulübümüzü kurduğumuzda randevu talep ettik, lige başlamadan önce randevu talep ettik, Lig maçımızı davet etmek amacıyla  randevu talep ettik, şampiyonluk maçımıza davet etmek amacıyla randevu talep ettik, ligi şampiyon tamamladıktan sonra şampiyonluk kupamızı taktim etmek, çocuklarımızın biraz sırtının sıvazlanması ve başkanlarımızla bir kare resim çekilmek için randevu talep ettik ama maalesef tüm girişimlerimiz boşa çıktı. Ancak bundan sonra diyeceğiz herkes duysun ve bilsin ki biz Sarızeybek Spor Kulübü olarak 9 aydır yerel yöneticilerimizden randevu alamıyoruz.

Normal halktan kiminle görüşsek siz Şeniz Doğan’a niye gitmiyorsunuz, siz Bülent Çavuşoğlu’na niye gitmiyorsunuz gibi söylemler duyuyoruz. Biz kimseyi kimseye şikâyet etmemek adına randevu bile vermiyorlar diyemiyorduk.

BİZİ GÖRMEZDEN GELMEYE

BAŞARILARIMIZI İZLEMEYE DEVAM EDİN

Kendi sahamızda oynadığımız maçlar için rakip takımlar devletin imkânını kullanarak bize geliyorlar devletin arabasıyla, devletin sağladığı konaklama imkânıyla ve devletin sunduğu malzemeleri kullanıyorlar. İşin ilginç tarafı birileri de çıkıp bizim sürdürülebilirliğimizi sorguluyor. Biz farklı ve güçlü bir spor kulübüyüz. Bizi görmezden gelmeye ve başarılarımızı izlemeye devam edin.”

 

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: