Portekiz’de gündem Saviolo
4-0’lık Galatasaray maçında Salah’ın asistinde tek vuruşta çok şık bir gol atan Noah Saviolo, Portekiz’de de adından söz ettirdi.
Genç yıldız, PortuGOAL’ın yayımladığı yurt dışında forma giyen Portekizli futbolcular arasında haftaya damga vuran isimlerin başında gösterildi. Portekiz’in önde gelen spor gazetelerinden A Bola da, Saviolo’nun performansına dikkat çekerken, 22 yaşındaki kanat oyuncusunun Türkiye’de fark yaratabileceği vurgulandı.
MİLLİ ARADA ÜÇ MÜJDE
Milli ara, Trabzonspor’da sakat oyuncuların dönüşü açısından önemli bir fırsat olacak. Bir süredir takımdan uzak kalan Arseniy Batagov, Ruslan Malinovskyi ve Folcarelli’nin bu süreçte yeniden sahalara dönmesi bekleniyor. Teknik heyet, gerçekleştirilecek antrenmanlarla üç futbolcunun kondisyon ve fiziksel seviyesini yükseltmeyi planlıyor. Sağlık ekibinin kontrolünde çalışmalarını sürdürecek oyuncuların, aranın ardından takıma daha güçlü şekilde dönmesi hedefleniyor.