“Muhalif köy - damat mektebi” filminin çekimleri Diyarbakır’da başladı

Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği “Muhalif Köy - Damat Mektebi” filminin çekimleri Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde başladı. Füsun Demirel ve Cezmi Baskın’ın da rol aldığı film, bölgenin kültürel dokusunu beyazperdeye taşıyacak.

14 Kas 2025 - 06:30 YAYINLANMA
“Muhalif köy - damat mektebi” filminin çekimleri Diyarbakır’da başladı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, başrollerini Sermiyan Midyat, Füsun Demirel ve Cezmi Baskın gibi usta oyuncuların paylaştığı “Muhalif Köy - Damat Mektebi” filminin çekimleri başladı.

“I Love You” ve “Hükümet Kadın” gibi unutulmaz sinema projelerine imza atan Sermiyan Midyat, yeni filmiyle bir kez daha kamera arkasına geçti. Komedi ve toplumsal mesajları harmanlayan yapımın çekimlerine başlanması, sinemaseverler arasında büyük heyecan yarattı.

Filmin, Diyarbakır’ın doğal ve kültürel dokusunu yansıtarak bölgenin sinema potansiyeline katkı sağlaması bekleniyor. Yapım ekibi, Çınar ilçesindeki çekimlerin ardından farklı noktalarda da çalışmalarını sürdürecek.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: