Milli Takım'a Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır müjdesi! Sağlık ekibi onayı verdi
A Milli Takım’da Romanya maçı öncesi yaşanan Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır gelişmesi endişe yaratsa da tablo korkulduğu gibi değil.
Dünya Kupası yolculuğunda kritik öneme sahip Romanya karşılaşması öncesi Ay-Yıldızlı ekipte Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır’ın antrenmana çıkmaması dikkat çekti.
CİDDİ BİR SAKATLIKLARI YOK
Sağlık heyeti tarafından dinlendirme kararı alınan iki oyuncunun detaylı kontrollerden geçirildiği öğrenildi. Yoğun maç trafiği nedeniyle adale zorlanması yaşayan futbolcuların tedbir amaçlı antrenmanda yer almadığı belirtilirken, yapılan tetkiklerde ciddi bir sakatlık bulgusuna rastlanmadı. İlk değerlendirmelere göre iki oyuncunun da kritik mücadelede forma giymesine engel bir durum yok.
SAHADA OLACAKLAR
Teknik heyetin en güvendiği isimler arasında yer alan Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır’ın perşembe gününe kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Sağlık ekibi süreci yakından takip ederken, oyuncuların kontrollü şekilde çalışmalara dahil edileceği ifade edildi. Romanya karşılaşması öncesi bu gelişme, A Milli Takım’da moralleri yukarı çekti. Kritik maçta yıldız isimlerin sahada olması bekleniyor.