Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza: Öldü denilen polis kalp mesajıyla hayata döndü

İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada 4'ü ağır 30 kişinin yaralandığı bildirildi. Daha önce yaşamını yitirdiği açıklanan polis memurunun ise yapılan müdahalelerle hayata döndüğü belirtildi.

30 Mar 2026 - 12:48 YAYINLANMA
01 May 2026 - 08:39 GÜNCELLEME
Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza: Öldü denilen polis kalp mesajıyla hayata döndü

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir-Habipler bağlantı noktasında pazartesi sabah 09:00 sıralarında polis memurlarını taşıyan servis aracı ve bir otomobilin karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada 4'ü ağır 30 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yaralıların tedavilerinin kaldırıldıkları hastanelerde devam ettiği aktarıldı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, polis memurlarını taşıyan servis aracının bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtilen memurun, uzun süreli uygulanan kalp masajıyla hayata döndürüldüğü ifade edildi.

"Kazada 1 polis hayatını kaybetmiş, 1’i ağır 17 polis memurumuz ise yaralanmıştı. Hayatını kaybeden polis memuruna hastaneye sevk sürecinde ve hastanede uzun süreli kalp masajı uygulanmıştır," denilen açıklamada şu ifadelere de yer verildi: "Yapılan kalp masajının son evresinde polis memurumuzun kalbi yeniden çalıştırılmış ve mesai arkadaşımız hayata yeniden döndürülmüştür."

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: