Karatay’da 3 bin 840 öğrenci kitap şenliğiyle okuma yolculuğunu tamamladı
Karatay Belediyesi ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Kitap Okuma Projesi, öğrencilerin yoğun katılımıyla düzenlenen şenlik programlarıyla sona erdi. Proje kapsamında 3 bin 840 öğrenci kitaplarla buluşurken, yıl boyunca süren okuma serüveni çeşitli etkinliklerle taçlandırıldı.
24 Haz 2026 - 13:50
YAYINLANMA
Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerde okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Kitap Okuma Projesi’nin 6’ncı dönemi tamamlandı.
Eylül ayında başlayan proje kapsamında Karatay’daki beş ortaokulda eğitim gören 3 bin 840 öğrenci belirlenen kitapları okuyarak sınavlara katıldı.
Projenin finalinde düzenlenen şenliklerde öğrenciler çeşitli etkinlikler, sahne gösterileri ve oyunlarla hem eğlendi hem de bir yıl boyunca sürdürdükleri okuma çalışmalarını kutlama fırsatı buldu.
YORUMLAR
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR