Kararını verdi! Okan Buruk derbinin ilk 11'ini netleştirdi
Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk zorlu mücadelenin ilk 11'ini belirledi.
Trendyol Süper Lig'de verilecek milli ara öncesinde Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Victor Osimhen, Mario Lemina ve Wilfried Singo gibi önemli eksikleri bulunan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk büyük ölçüde ilk 11'ini belirledi.
DENİZ GÜL EN UÇTA
Aslan’ın hocası Okan Buruk, geçen hafta Kocaeli’yi yenen kadroda fazla değişiklik yapmayı düşünmüyor. Özellikle de Osimhen ve Lemina’nın sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almaması, tecrübeli hocanın son idmanda bu yönde bir taktik program uygulamasına neden oldu.
İleri uçta yine Deniz Gül’ü deneyen Buruk, onun arkasında Leao, Yunus ve Barış üçlüsünü kullanıp, Sane’yi yine hamle oyuncusu olarak kenarda tutmayı planlıyor.
SORU İŞARETİ SOL BEKTE
Merkezi Torreira ve Sara ile tutmak isteyen başarılı çalıştırıcı, burada da Batrakov’u ikinci yarının jokeri olarak düşünüyor. Son maçın kahramanı Abdülkerim ile Sanchez, yine defansın göbeğinde yer alacak. Sağ bek Sallai ile kaleci Uğurcan’ın yerleri de garanti. Yalnızca sol bekte Eren ile Jakobs arasındaki tercihin maç saatine doğru yapılacağı öğrenildi.