Karadeniz'de Panama bayraklı gemiye İHA saldırısı: Bir ölü, 2 yaralı

Karadeniz'de seyir halindeki Panama bayraklı bir gemi insansız hava aracı saldırısına uğradı. Saldırıda bir mürettebat ölürken, biri ağır olmak üzere 2 denizci yaralandı.

20 Haz 2026 - 10:50 YAYINLANMA
Karadeniz'de Panama bayraklı gemiye İHA saldırısı: Bir ölü, 2 yaralı

Karadeniz'de Panama bayrağı taşıyan bir ticari gemi, insansız hava aracı saldırısının hedefi oldu. Olayda bir mürettebat üyesi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Panama Denizcilik Otoritesi (AMP) tarafından yapılan açıklamada, saldırının dün Karadeniz'de meydana geldiği bildirildi. Açıklamada, gemide görev yapan bir mürettebatın öldüğü, yaralanan 2 denizciden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Saldırıya rağmen geminin seyrine devam edebildiği kaydedilirken, insansız hava aracının hangi ülkeye ait olduğu konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı. (İLKHA)

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: