İsrail'in Gazze'ye saldırıları sürüyor: 600 İsrailli asker erken emeklilik talebinde bulundu

İsrail'in resmi verilerine göre, ordunun Gazze Şeridi'ne saldırıları sırasında aralarında subayların da bulunduğu 600 askerin erken emeklilik talebinde bulunduğu öğrenildi.

19 Kas 2025 - 17:02 YAYINLANMA
İsrail'in Gazze'ye saldırıları sürüyor: 600 İsrailli asker erken emeklilik talebinde bulundu
Hızlı Özet Göster İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, 600 İsrailli asker erken emeklilik talebinde bulundu.Bu askerler arasında üst rütbeli subaylar da yer alıyor.Askeri yetkililer, bazı personelin görevde kalmaya zorlandığını açıkladı. AI özetimiz yardımcı oldu mu? Bize bildirin.

İsrail, bir yılı aşkın süredir Gazze Şeridi'ni hedef alıyor...

Gazze'de yürütülen soykırım sırasında ordudan erken emeklilik talebinde bulunan asker sayısında dikkat çekici bir artış yaşanıyor. 

YAKLAŞIK 600 ASKERDEN ERKEN EMEKLİLİK BAŞVURUSU

Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre, İsrail Meclisi Dışişleri ve Güvenlik Komitesinde yapılan görüşmelerde, ordunun Gazze'deki saldırıları esnasında aralarında üst rütbeli subayların da bulunduğu yaklaşık 600 askerin erken emeklilik için başvuru yaptığı bildirildi.

YERLERİNE ALTERNATİF BULUNAMIYOR

Askeri yetkililer, kimi personelin savaş süresince yerlerine alternatif bulunamadığı için görevde tutulduğunu belirtti.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: