HÜDA PAR'dan Bursa'daki yerel ve ulusal medyaya ziyaret
HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Zeki Aras ve beraberindeki heyet, kentte faaliyet gösteren ulusal ve yerel medya kuruluşlarını ziyaret etti. Görüşmelerde Bursa'nın öncelikli sorunları, yerel basının durumu ve şehir gündemine dair değerlendirmeler yapıldı.
HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Zeki Aras ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Bursa'da yayın yapan ulusal ve yerel medya kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde hem kent gündemi hem de yerel basının karşı karşıya bulunduğu sorunlar ele alındı.
Medya temsilcileriyle bir araya gelen İl Başkanı Aras, Bursa'nın hızla büyüyen yapısına dikkat çekerek ulaşım, altyapı, çevre, trafik yoğunluğu ve ekonomik sıkıntılar gibi vatandaşların günlük yaşamını doğrudan etkileyen konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Yerel yönetimlerin hizmet politikalarının da değerlendirildiği görüşmelerde, şehirde yaşayan vatandaşların beklentileri gündeme taşındı.
Ziyaretlerde konuşan Aras, basının toplumun doğru bilgiye ulaşmasında önemli bir görev üstlendiğini belirterek, özellikle yerel medyanın şehir sorunlarının kamuoyuna aktarılmasında kritik bir rol oynadığını ifade etti.
Yerel ve ulusal basının şehirde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna doğru ve tarafsız şekilde aktarılmasında önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten medya temsilcileri, nazik ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerin sonunda HÜDA PAR heyeti medya çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)