Hainler Emellerine Asla Ulaşamayacak

Gediz Üniversitesi Senatosu, Ankara’daki ve Diyarbakır’daki hain saldırıları lanetledi, terörü kınadı...

18 Şub 2016 - 23:01 YAYINLANMA
Hainler Emellerine Asla Ulaşamayacak

Gediz Üniversitesi Senatosu, Ankara’daki ve Diyarbakır’daki terör saldırıları üzerine acil toplandı, kınama bildirisi yayımladı. Alçakça yapılan eylemler lanetlendi, ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik hain emellerin asla gerçekleşemeyeceğine dikkat çekildi. Bildiride şunlar kaydedildi:

Ülkemiz peş peşe vahim terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldı, Ankara ve Diyarbakır’dan gelen kara haberler yüreğimize bir kez daha ateş düşürdü. Birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimiz ile vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifa diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun.

Terör hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacak; hiçbir şer odağının gücü birlik ve beraberliğimizi bozmaya yetmeyecektir.

 

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: