Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu İlkay Gündoğan tartışmalara son verdi! 'Yanlış anlaşıldım'

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda konuk olduğu Gençlerbirliği'ni mağlup eden Galatasaray'da tecrübeli oyuncu İlkay Gündoğan mücadelenin ardından konuştu.

17 Eki 2026 - 19:01 YAYINLANMA
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu İlkay Gündoğan tartışmalara son verdi! 'Yanlış anlaşıldım'

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Galatasaray'da tecrübeli oyuncu İlkay Gündoğan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"HAK ETTİĞİMİZİ BİLİYORUZ"

İlk yarıda iyi bir oyun sergilemediklerini belirten İlkay Gündoğan, "İlk yarı pek iyi oynayamadık. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Bağlantı oyunumuz iyi değildi. Oyunun ortası çok açık kaldı. Bu zeminde her ikinci topu da kazanmak da kolay değil. Sonuçta rakibimiz de iyi. İkinci yarı biraz daha basit, daha sakin oynadık. Ben de tecrübemle arkadaşlarıma yardımcı olmak istedim. Pozisyonu tutup, bağlantı oyunu kurup, iyi paslarla takım arkadaşlarımı beslemek istiyordum." ifadelerini sarf etti.

3 puanı hak ettiklerini söyleyen İlkay Gündoğan şu sözlere devam etti:

"Golü bulduk çok şükür sonunda, kaleci hatası olsa da. Son 25 dakika çok pozisyona girdik. İkinci topları aldık. Baskıyı sürdürdük ve bu golü getirdik. İkinci yarıdan dolayı hak ettiğimizi biliyoruz 3 puanı ama ilk yarıyı, Gençlerbirliği'nin girdiği pozisyonları unutmamak, iyi analiz etmek gerekiyor. Her maç zor, her maç mücadele istiyor. 3 puandan mutluyuz ama bu maçın derslerini hızlıca almamız gerekiyor."

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Son olarak Barcelona maçı öncesi sarf ettiği sözlerin yanlış anlaşıldığını söyleyen İlkay Gündoğan şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Yanlış anlaşılma oldu orada. Eğer hazır olmasam, kendimi her idmanda ispatlamasam maç kadrosuna giremem, girmem de yanlıştır. Nerede olursa olsun, deplasmanda evde, her maça giderim, oynamam oynarım. Biz de futbolcuyuz, oynamak isteriz. Uzun süredir vakit alamadım. Moral bozmamaya çalışıyorum. Öncelikle her zaman kendim aynaya bakarım. Ondan sonrası teknik direktörün kararı. Buna hep saygı gösteriyorum ama 18 senedir her maça en iyi şekilde hazırlanırım. Takımın bana ihtiyacı olursa seve seve bu kulübe, takım arkadaşlarıma yardımcı olurum."

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: