Dubai Uluslararası Havalimanı'nın vurulma anları
İran'a ait Kamikaze İHA'lar Dubai Uluslararası Havalimanı'nı vurdu. Saldırı sonrası hasar meydana gelirken, vurulma anları da ortaya çıktı.
İran'a ait Kamikaze İHA'lar Dubai Uluslararası Havalimanı'nı vurdu. Saldırı sonrası hasar meydana gelirken, vurulma anları da ortaya çıktı.
ABD ile İsrail, 28 Şubat'ta İran'ı vurdu.
Orta Doğu'da yaşanan gerilim yayıldı ve bazı ülkeleri de ciddi anlamda etkilemeye başladı.
İran, İsrail'e olan saldırılarını genişletti.
İRAN DUBAİ ULUSLARARASI HAVALİMANI'NI VURDU
İran’ın saldırısına hedef olan yerlerden biri de Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Dubai Uluslararası Havalimanı oldu.
Olay yerinden gelen görüntülerde terminalin içinin yoğun toz ve dumanla kaplandığı, zemine cam kırıkları, tavan panelleri ve molozlar saçılmış olarak görülüyor.
O ANLARI ORTAYA ÇIKTI
Dubai Uluslararası Havalimanı'nın İran füzesiyle vurulduğu anın ve panik içinde kaçmaya çalışan insanların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
İsrail, İran'a yeni saldırı dalgası başlattı4 KİŞİ YARALANDI
Dubai Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, "Dubai Uluslararası (DXB) Havalimanı'ndaki bir yolcu salonu meydana gelen bir olayda hafif hasar almıştır ve durum hızla kontrol altına alınmıştır" denildi.
Açıklamada ayrıca, acil müdahale ekiplerinin derhal olay yerine sevk edildiği ifade edilerek, "Yaralanan dört personele tıbbi müdahale sağlandı. Havalimanının büyük bölümü daha önce yolculardan tahliye edilmiştir" ifadelerine yer verildi.
ABD’den İran’a “Destansı Öfke” operasyonu: Kamikaze İHA ilk kez kullanıldı Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi