Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret Eden Eşinden Boşandı

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, uyarılarına rağmen televizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkınca küfür edip, hakarette bulunduğunu ileri sürdüğü eşi G.D.'nin (37) ses kaydını alıp, savcılığa suç duyurusunda bulunan TIR şoförü koca Ali D. (40), tek celsede boşandı.

29 Nis 2016 - 20:57 YAYINLANMA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret Eden Eşinden Boşandı

Torbalı ilçesinde şehir içi TIR şoförlüğü yapan Ali D. (40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliğini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliği yapan G.D. (38) ile hayatını birleştirdi. İddiaya göre, evde akşam televizyon izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyona çıkınca G.D., Cumhurbaşkanı’na küfür ve hakaret etti. Eşinin Cumhurbaşkanına hakaret etmesini istemeyen Ali D., eşini sürekli uyarıyordu. Bütün uyarılara rağmen G.D., küfür ve hakaretlere devam edince Ali D., Cumhurbaşkanına hakaret eden eşini ses kaydına alıp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

'CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDEN BİRİYLE YAŞAYAMAZDIM'

Bu olaydan sonra boşanma davası açtı. bugün İzmir 10. Aile Mahkemesinde görülen davada, eşler anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Boşanma sonrası İhlas haber Ajansına konuşan Ali D., “Ben anlaşmalı olarak boşanmak istedim. Bir an evvel bitsin istiyordum evliliğimizin. Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin bana eş olamayacağını düşündüm. Bu evliliği fazla sürdürmeye gerek yoktu’’ dedi.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: