CHP'li Üyenin CHP Sayesinde O Koltuktasınız Sözüne Lal Denizliden Şok Yanıt: "Atanmışlar Çukuru"

06 Eki 2026 - 11:36 YAYINLANMA
06 Eki 2026 - 11:50 GÜNCELLEME
CHP'li Üyenin CHP Sayesinde O Koltuktasınız Sözüne Lal Denizliden Şok Yanıt: "Atanmışlar Çukuru"

Çeşmeli Başkan Lal Denizli'den CHP'li üyeye: 'Haydi güzelim'

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile CHP İlçe Başkanı Eda Tavaz arasında meclis toplantısında sert tartışma yaşandı. Tavaz'ın "CHP sayesinde o koltuktasınız" sözlerine, Denizli "Haydi güzelim. Atanmış ilçe başkanı, seçilmişle konuşmayı öğreneceksiniz" diyerek tepki gösterdi.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile CHP Çeşme İlçe Başkanı Eda Tavaz arasında belediye meclisi toplantısında tartışma yaşandı.

Toplantı sırasında Tavaz, Denizli'ye yönelik olarak, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin vasıtasıyla o koltukta oturuyorsunuz. Çeşme Altı Ok'a oy verdi. O yüzden CHP'nin adını ağzınıza alırken iki kere düşünün" dedi.

Denizli ise Tavaz'ın sözlerine, "Ay senin ağzını yerim ben. Atanmış ilçe başkanına bak sen. Haydi güzelim, haydi güzelim. Seçilmişle nasıl konuşacağınızı öğreneceksiniz" sözleriyle karşılık vererek devamında şunları kaydetti:

"Ay senin ağzını yerim ben. Atanmış ilçe başkanına bak sen. Haydi güzelim. Haydi güzelim. Bakın siz öncelikle bir atanmış olarak bir seçilmişle nasıl konuşacağınızı öğreneceksiniz. Demokrasi sizin kodunuz da olmayabilir. Çünkü butlan CHP'sinin partimizi dönüştürdüğü hal sizin gibi atanmışlar çukuruna dönüşmektir.

Anladınız mı hanımefendi? Siz Atatürk'ün ilke ve inkılaplarıyla kurduğu ve bugünlere kadar alın terimizle getirdiğimiz partiye çökenlersiniz. Bunun utancıyla da yaşayacaksınız. Bunun da cevabını size millet verecek"

 

İki isim arasındaki tartışma, belediye meclisi toplantısında dikkat çekti.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: