CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:Bu Belgeler Sahteyse Biz Bittik

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de "Bu belgeler sahteyse biz bittik. Belgeler yarın ya da hafta sonu açıklanacak" dedi.

30 Kas 2017 - 18:01 YAYINLANMA
15 Şub 2026 - 01:52 GÜNCELLEME
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:Bu Belgeler Sahteyse Biz Bittik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında gündeme getirdiği ididalara ilişkin iki yeni açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadınlarla ilgili çalışmalar yürüten, bu alanda  örgütlenen, politika üreten akademisyenler, politikacılar, sivil toplum  kuruluşları, aktivistler ve gazetecilerin katılımıyla düzlenen "Eşitlik, Adalet  ve Kadın Zirvesi"ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada partisinin grup toplantısında dile getirdiği iddialara ilişkin, "Bu evrakları veren de bir insan  tabii ki uzaydan almadık. Ama bunlar bize geldi diye biz ortalığa çıkmadık.  Bakıyoruz, araştırıyoruz, doğrulatıyoruz, ilgili kişilerle konuşuyoruz.  FETÖ'cüler mi verdi? Yok efendim, ilgisi yok. Bu ülkeyi seven, bu ülkenin çıkarlarını savunan milyonlarca bürokrat var, milyonlarca insan var. Onlar  yurtsever insanlar, haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar. Onlar getirip  veriyorlar" dedi. 

 

 

'BELGELER SAHTEYSE BİZ BİTTİK'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yurtdışı hesep  iddialarına yönelik belgelerin, yarın ya da hafta sonu açıklanacağını belirterek,  "Araştırma komisyonu kuralım. Kumpas varsa o da çıksın. Kumpas varsa bize kumpas. Bu belgeler sahteyse biz bittik" dedi. 

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: