CANLI TRANSFER | Sörloth transferinde beklenmedik gelişme! Fenerbahçe derken ters köşe, başkan bilgi istedi...

Günün öne çıkan en bomba transfer haberlerini bir araya getirdik.

03 Şub 2026 - 15:31 YAYINLANMA
CANLI TRANSFER | Sörloth transferinde beklenmedik gelişme! Fenerbahçe derken ters köşe, başkan bilgi istedi...

Günün öne çıkan transfer iddiaları

14:5603 Şubat 2026GALATASARAY'DAN KALEYE SÜRPRİZ TAKVİYE

Süper Lig'de zor günler yaşayan Konyaspor'a Berkan Kutlu'yu bedelsiz veren Galatasaray, yeni sezon için Anadolu temsilcisinden Deniz Ertaş'ı transfer etmeye çalışıyor.

20 yaşındaki 1.93'lük kaleciyi kadrosuna katarak Uğurcan Çakır ile beraber uzun yıllar bu pozisyonu kapatmak isteyen Galatasaray, 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Altınordu, Bursaspor ve Konyaspor altyapılarından yetişen Deniz Ertaş, 16 yaşından itibaren Konyaspor a takımına yükseldi.

Deniz Ertaş, bu sezon oynadığı 12 maçın 2'sinde kalesini gole kapatmayı başardı.

PAYLAŞ 13:4503 Şubat 2026BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNE RET!

Beşiktaş, 20 yaşındaki Kamerunlu sol bek oyuncusu Mahamadou Nagida için Rennes'e 5 milyon euroluk teklifte bulundu. Fransız L'Equipe'in haberine göre; kulübü genç savunmacının sezonun ikinci yarı planlamasında yer aldığı gerekçesiyle bu teklifi reddetti.

PAYLAŞ 12:3503 Şubat 2026SÖRLOTH GERÇEKLERİ

Beşiktaş'ta Alexander Sörloth ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Siyah beyazlılarda başkan Serdal Adalı, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'ya Sörloth'un durumunu sordu. Cerezo, Norveçli golcüyü ara transfer döneminde bırakmayacaklarını Adalı'ya iletti.

BEŞİKTAŞ TAKİBİ BIRAKMIYOR
Beşiktaş, gelen bu cevaba rağmen 30 yaşındaki futbolcunun transferinden vazgeçmedi. Siyah-beyazlılar, Sörloth'un yaz aylarında satılma kararı alması durumunda Atletico Madrid'den kendilerine bilgi verilmesini istedi.

SEZON PERFORMANSI
Atletico Madrid forması altında bu sezon 30 maçta süre bulan Sörloth, 10 kez ağları havalandırdı. İspanyol devi ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sörloth'un, güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

PAYLAŞ 11:5003 Şubat 2026G.SARAY'DAN TRABZONSPOR'A ÇALIM HAZIRLIĞI!

Galatasaray, Trabzonspor'un da teklifte bulunduğu Casa Pia'nın 18 yaşındaki Gine-Bissau'lu orta saha oyuncusu Renato Nhaga ile anlaşmaya vardı.

Oyuncu kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

(Yağız Sabuncuoğlu)

PAYLAŞ 11:5003 Şubat 2026ZAKARIA G.SARAY'A PAHALI GELDİ

Galatasaray orta saha transferinde Monaco'dan Denis Zakaria'yı gündemine aldı ve Fransız ekibine bonservis şartlarını sordu.

Monaco, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için sarı-kırmızılılardan 25 milyon euro bonservis talep etti. Fransızlar talebin ısrarcıyken isterken yönetim fiyatı düşürmeye çalışıyor.

SAKATLIK SORUNU
29 yaşındaki İsviçreli orta saha, bu sezon 16 resmi maçta forma giydi ve 3 asist yaptı. Zakaria, bu sezon 12 maç kaçırmasına neden olan 2 aylık bir sakatlık da yaşadı.

Monaco ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zakaria’nın güncel piyasa değeri 25 milyon avro olarak gösteriliyor.

PAYLAŞ 11:4803 Şubat 2026BEŞİKTAŞ TRANSFERİ BİTİRDİ

Beşiktaş, yoğun uğraşlar ve uzun süren pazarlıkların ardından Emmanuel Agbadou’yu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper için Premier Lig ekibi Wolverhampton’la her konuda anlaştı.

Kartal, 1.92 boyundaki başarılı futbolcu için Wolverhampton’a taksitler halinde 17 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Agbadou, Beşiktaş’la 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve senelik net 3 milyon euro kazanacak.

Wolverhampton’la bağlarını koparan deneyimli futbolcu 1-2 gün içinde İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak.

PAYLAŞ 11:4803 Şubat 2026PAYLAŞ 10:5303 Şubat 2026JOHN DURAN UÇTU, GİTTİ

Sezon başında büyük umutlarla Al-Nassr kulübünden kiralanan Jhon Duran beklentilerin kıyısından bile geçemezken 22 yaşındaki oyuncu, Rus ekibi Zenit'e gönderildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Fenerbahçe'nin 1 sezon için toplamda 20 milyon Euro'luk maaş+kiralık ödemesi yaptığı genç futbolcunun kontratı sarı-lacivertliler tarafından feshedilirken, Kolombiyalı yıldız da Zenit'in yolunu tuttu.

ANLAŞMA ŞARTLARI
Anlaşmaya göre Zenit, Kolombiyalı futbolcuyu sezon sonuna kadar ücretsiz olarak kiralayacak. Sözleşmede 35 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da yer alacak. Zenit, Duran için 4 milyon Euro ödeme yaparken, oyuncunun maaşının kalan 6 milyon Euro'luk kısmı Al-Nassr tarafından karşılanacak.

FENERBAHÇE NEFES ALDI
Duran'ın kalan ücretinin bir bölümü Ruslar tarafından karşılanacak. Adı daha önce Fransız ekibi Lille ve İtalyan Juventus ile anılan ancak bir sonuç alınamayan oyuncunun ayrılması ile birlikte Fenerbahçe de yabancı kontenjanı için rahat bir nefes aldı.

RUSYA'YA UÇTU
Duran, sarı-lacivertli takımın Kocaelispor maçı kadrosuna da dahil edilmedi ve resmi imzayı atmak Rusya'ya uçtu.

PAYLAŞ 09:3003 Şubat 2026FENERBAHÇE'DE FRED AYRILIĞI GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de ayrılığı gündeme gelen Fred'in transfer isteği ortaya çıktı. Hollanda'dan Ajax'ın da ilgilendiği ancak maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçtiği Brezilyalı futbolcu, ülkesine geri dönmek istiyor. Fred, ülkesinden Flamengo ile görüşmelerde bulunuyor.

KANTE'YE DE BAĞLI
32 yaşındaki futbolcunun adı Al Ittihad'den N'Golo Kante transferinde takasta da gündeme gelmişti. Fred'in geleceği için olası Kante transferi de belirleyici olacak.

SEZON PERFORMANSI
Fenerbahçe forması altında bu sezon 30 maçta süre bulan Fred, 1 gol attı ve 3 asist yaptı.

PAYLAŞ

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: