CANLI TRANSFER | Ozan Kabak İstanbul'a geri dönüyor! Transfer bombası patladı, ezeli rakibe geliyor...

Süper Lig'de günün öne çıkan en bomba transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik...

26 Oca 2026 - 10:31 YAYINLANMA
CANLI TRANSFER | Ozan Kabak İstanbul'a geri dönüyor! Transfer bombası patladı, ezeli rakibe geliyor...

Günün öne çıkan transfer haberleri

10:0026 Ocak 2026FENERBAHÇE'DE GÜNDEM VEDAT MURIQI

Alexander Sörloth, Artem Dovbyk, Darwin Nunez ve Jean Philippe Mateta'da mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe, rotasını eski yıldızı Vedat Muriqi'ye yeniden kırdı.

GÖRÜŞMELER DURMUŞTU
Kosovalı oyuncu için daha önce Mallorca'ya 12 milyon euro teklif eden sarı-lacivertliler, İspanyol ekibinin 16 milyon euro istemesinin ardından görüşmeleri durdurmuştu. Ancak gelen son bilgilere göre; Fenerbahçe, Vedat için hafta içinde tekrardan hamle yapma kararı aldı. Bu kez fiyat yükseltilecek ve Mallorca ikna edilmeye çalışılacak.

YÖNETİM İSPANYA'YA UÇACAK
Vedat'ın Fenerbahçe'ye geri dönmeye sıcak bakması sarı-lacivertlilerin bu transferde elini güçlendiriyor. Transferden sorumlu yöneticisi Ertan Torunoğulları ile sportif direktör Devin Özek, bu hafta İspanya'ya gidecek ve işi bitirmeye çalışacak. Hedef; cuma gününe kadar Kosovalı oyuncuya imzayı attırmak.

EŞİ DÖNMEK İSTİYOR
Vedat Muriqi, Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak bakıyor. 31 yaşındaki Kosovalı oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada; kulüplerin anlaşması halinde yeniden sarı-lacivertli formayı giymeye hazır olduğunu söylemişti. Vedat Muriqi'in eşi Edibe Muriqi de yeniden Türkiye'de yaşamak istiyor.

LAZIO'NUN DA GÖZÜ TRANSFERDE
Vedat 2022 yaz transfer dönemine Lazio'dan Mallorca'ya 8 milyon 20 bin euroya transfer oldu. İtalyan ekibi yapılan anlaşmaya göre; bir sonraki transferden %45 pay alacak ve Kosovalı oyuncunun Fenerbahçe'ye transferini yakından takip ediyor.

PERFORMANSI
Bu sezon Mallorca forması ile 20 maça çıkan Muriqi, 14 gol attı.

PAYLAŞ 09:3026 Ocak 2026TRABZONSPOR'DA BATAGOV YOLCU

Trabzonspor'da gösterdiği performansla parlayan Arseniy Batagov, Avrupa'da dev takımların radarına girdi. 23 yaşındaki savunmacıya son olarak Bournemouth'dan teklif geldi. Premier Lig ekibi, teklifi ilk olarak 20 milyon Euro'dan açtı; yapılan görüşmeler sonrasında teklif 28 milyon Euro'ya yükseldi. Trabzonspor ise 30 milyon Euro istiyor; tarafların son pürüzlerden sonra anlaşması bekleniyor. İngiliz basını da Batagov'a olan ilgiyi manşetlerine taşıdı.

Yapılan haberlerde Trabzonspor'un, oyuncu için Portekiz, İtalya ve İngiltere'den gelen diğer teklifleri reddettiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Ukrayna'nın Zorya takımından transfer edilen Batagov'un, takımıyla 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 23 yaşındaki Batagov, Trabzonspor formasıyla 45 maça çıkarken, takımına 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

PAYLAŞ 09:0026 Ocak 2026OZAN KABAK EZELİ RAKİBE DÖNÜYOR

Galatasaray alt yapısından yetişen ve A Takım formasını giydikten sonra kariyerine yurt dışında devam eden 25 yaşındaki stoper Ozan Kabak hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Süper Lig'e dönebilir
İtalya – Türkiye maçında yaşadığı ağır sakatlık sonrası yaklaşık 1.5 yıl sahalardan uzak kaldıktan sonra Hoffenheim formasıyla eski günlerine kavuşmaya çalışan Ozan Kabak'ın Süper Lig'e geri dönebileceği iddia edildi. Ara transfer döneminde henüz takviye yapmayan Beşiktaş'ın stoper pozisyonu için gündemine Ozan Kabak'ı aldığı öğrenildi.

Menajerler önerdi
Haberde, Hoffenheim ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 25 yaşındaki savunmacı menajerler tarafından Kartal'a önerildiği aktarıldı.

PAYLAŞ

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: