CANLI |Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı: 'Ali Koç tüm alacaklarını hibe etti!'
Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Kurul Başkanın Şekip Mosturoğlu açılış konuşmasını yaparken, Başkan...
Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı
12:4131 Ocak 2026Şekip Mosturoğlu: 'Stadyumun taşınması mümkün değildir'"Fenerbahçe Stadı’nın taşınması mümkün değildir. Fenerbahçe var olduğu sürece bu stadyum Fenerbahçe’nin olacaktır. Bu stadyumda alın terimiz vardır. Biz devlete stat yaptırmadık. Genel kurul müsaade ettiği sürece stadımız ilelebet bizim olacaktır."
PAYLAŞ 12:3831 Ocak 2026Murat Salar: 'Fenerbahçe'den alacağı tüm parayı kulübümüze hibe etti'"Bir önceki bir araya geldiğimizde ve borçları gösterdiğimizde, borç kısmında başkanımız sayın Ali Koç'a, kulübümüzün borcu vardı. Şu bilgiyi sizlerle paylaşmıştım: Başkanımız, ailesi ve varislerini de kapsayacak biçimde her türlü hukuki evrakı kulüp adına ibraz etmeye hazır olduğunu söylemiştim. Kıymetli başkanımız bu evrakları imzaladı, kulübümüze teslim etti."
PAYLAŞ 12:0331 Ocak 2026Fenerbahçe'nin borcu açıklandı30 Kasım 2025 itibarıyla Fenerbahçe'nin toplam yükümlülüğünün 27 milyar 635 milyon TL olduğu açıklandı.
PAYLAŞ 11:2031 Ocak 2026Şekip Mosturoğlu: 'Kulübümüz mali bağımsızlığını kazanmıştır'"Bugün kulübümüzün gündemini, tüzük esaslarına bağlılık çerçevesinde ve soğukkanlılıkla ele alırken, odağımızın sportif başarı, şampiyonluk hedefi ve Fenerbahçe’nin geleceği olmalıdır. Kulübümüz Bankalar Birliği ile olan anlaşmasını sonlandırarak mali bağımsızlığını kazanmıştır. Bu süreçte emeği geçen eski ve yeni tüm başkan ve yönetimlerimize şükranlarımı sunuyorum. Kurumlarda devamlılık esasının çok güzel bir yansıması olan Bankalar Birliği’nden çıkış sürecimiz aynı zamanda Fenerbahçe’ye hizmetin bir bayrak yarışı niteliğindedir. Ataşehir projesini kulübümüze kazandıran Murat Ülker’e de camiamız adına teşekkür ediyorum. Elde edilen gelirlerin bir kısmı ile kulübümüzün geleceğini güvence altına alacak, sürdürülebilir ve gelir getirici yatırımlar yapılması büyük önem taşımaktadır. Türkiye’nin farklı bölgelerinde proje geliştirme potansiyeli olan yeni gayrimenkuller edinilmesi de kulübümüzün uzun vadeli mali yapısını güçlendirecektir. Ancak bu şekilde Fenerbahçe’nin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edebiliriz."
PAYLAŞ 10:5731 Ocak 2026Şekip Mosturoğlu: 'Mert Hakan Yandaş asla yalnız değildir'"Silivri'de tutuklu bulunan kaptanımız Mert Hakan Yandaş'a selamlar ve sevgiler iletiyorum. Asla yalnız değildir, biz onun suçsuzluğuna inanıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hürriyetine kavuşacak ve en kısa sürede bizlerle olacaktır."
PAYLAŞ 10:5331 Ocak 2026Şekip Mosturoğlu: 'Korkumuz, endişemiz yok!'Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, toplantının basına kapalı yapılacağına dair çıkan haberler üzerine açılış konuşmasında, "Mutfağımızdan korkumuz, endişemiz yok! Bizim mutfağımız en temiz mutfaktır. Sansür uygulanacak bir durum yok." sözlerini sarf etti.
PAYLAŞ 10:4631 Ocak 2026Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladıFenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.
PAYLAŞ