CANLI | Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde Serdal Adalı yeniden başkan seçildi

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sona erdi. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Serdal Adalı, 3.815 geçerli oyla yeniden başkanlığa seçildi....

04 Eki 2026 - 19:01 YAYINLANMA
CANLI | Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde Serdal Adalı yeniden başkan seçildi

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu

18:5004 Ekim 2026Serdal Adalı güven tazeledi

Serdal Adalı, 3 bin 815 geçerli oyla yeniden Beşiktaş Başkanı seçildi.

Başkanımız Serdal Adalı, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. https://t.co/vnKkGCGulP

— Beşiktaş JK (@Besiktas) October 4, 2026PAYLAŞ 18:4004 Ekim 2026Resmi sonuç bekleniyor

19 NUMARALI SANDIK SONUCU

Serdal Adalı: 232
Geçersiz oy: 4

18 NUMARALI SANDIK SONUCU

Serdal Adalı: 245
Geçersiz oy: 1

16 NUMARALI SANDIK SONUCU

Serdal Adalı: 205
Geçersiz oy: 1

20 NUMARALI SANDIK SONUCU

Serdal Adalı: 151
Geçersiz oy: 1

15 NUMARALI SANDIK SONUCU

Serdal Adalı: 177
Geçersiz oy: 4

PAYLAŞ Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
18:2504 Ekim 2026Açıklanan ilk 10 sandık sonucu

Serdal Adalı: 1674

Boş Oy: 25

Geçersiz Oy: 19

PAYLAŞ 17:5604 Ekim 2026Açıklanan ilk 8 sandık sonucu

Serdal Adalı: 1226

Boş Oy: 24

Geçersiz Oy: 9

PAYLAŞ 17:4704 Ekim 20263 numaralı sandık

Kullanılan oy: 177

Serdal Adalı: 176 oy

Geçersiz oy: 1

PAYLAŞ 17:4004 Ekim 2026işte ilk 5 sandık sonucu!

Açıklanan ilk 5 sandık sonucu

Serdal Adalı: 695

Boş Oy: 18

Geçersiz Oy: 7

PAYLAŞ 17:3904 Ekim 20266 ve 1 numaralı sandık sonucu

 Kullanılan 138 oy

Serdal Adalı: 137 oy

1 oy geçersiz 1

1 NUMARALI SANDIK SONUCU

Kullanılan oy 128

Serdal Adalı: 126 oy 

Geçersiz oy: 2

PAYLAŞ 17:3804 Ekim 20262 numaralı sandık sonucu

Kullanılan 151 oy

Serdal Adalı: 144 oy

3 oy geçersiz

4 oy boş

PAYLAŞ 17:0304 Ekim 2026Oy verme işlemi sona erdi

Beşiktaş Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi sona erdi.

PAYLAŞ 13:5404 Ekim 2026Serdal Adalı oyunu kullandı

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, oyunu kullandı. Adaı, "Allah utandırmasın. Bundan sonraki günlerde inşallah daha iyi hizmet etmeye gayret edeceğiz. Camiaya layık olmaya çalışacağız." dedi.

PAYLAŞ 10:4604 Ekim 2026Serdal Adalı: 'Üstüne para vererek oyuncu gönderme devri sona erdi!'

"Transfer maliyetleriyle ilgili görüş ve endişeleri anlıyorum ancak transfer ettiğimiz her bir oyuncu, bizi hedeflerimize taşıyacak kalitede. Ayrıca göreceksiniz, yollarımızı ayırdığımız oyunculardan kar edeceğiz. Önceki yıllarda transferlerin yarattığı güvensizlik ortamını biliyorum ve hak veriyorum ancak Beşiktaş'ta artık üstüne para vererek oyuncu gönderme devri sona ermiştir! Rakiplerimizin 1-2 oyuncuya verdiği ücretlere, biz bir takım kurduk. 3 büyük takımın kontratlarını karşılaştırın bizim iyi iş çıkardığımızı göreceksiniz. Kartal Yuvası mağazalarının her noktasında iyileştirme ve gelirlerimizi artırma çalışmalarımız devam edecek. Stat, tribün kapasitesini kasım ayında 46 bine çıkaracağız."

PAYLAŞ 10:4404 Ekim 2026Serdal Adalı: 'Yönetimden ayrılanlar, hizmete devam edecek'

"Basketbolda sponsorluk için görüşmeler devam ediyor. Seçiciyiz. Kısa sürede sonuçlandırıp formamıza ve bütçemize gereken katkıyı sağlayacağız. Forma sırt sponsorumuz ile ilgili sorular aldık. Bu konu yargıda. Şirket şu anda TMSF'ye devredildi. Yeni yönetimle görüşüp en kısa sürede bu konuyu netleştireceğiz. Mali durumu tüm detaylarıyla açıkladık. Beşiktaş tarihinin tek kalemde en büyük gelirini getirecek projesini yaptık. En kısa sürede Dikilitaş'ın da temelini atacağız. Projelerimiz devam edecek. İhraç edilen ve edilmeyen kişilerle ilgili soru ve görüşler oldu. Her biri genel kurul üyelerinin kararıdır. Yönetimden ayrılan arkadaşlarımızla ilgili görüşler oldu. Hepsi yönetim kurulunda olmasa da Beşiktaş'a hizmet etmeye devam edecek insanlar. Yolumuz bir. Hizmetleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ederim."

PAYLAŞ 10:4304 Ekim 2026Serdal Adalı: 'Yeni yayın ihalesinden yüksek bir gelir beklentimiz var'

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, oylama işlemi başlamadan önce kürsüde konuşma yaptı. Adalı, şunları söyledi: "Seçimli olağanüstü genel kurulumuzu ülkemizin ve dünyanın her noktasında takip eden büyük Beşiktaş ailesi, saygı değer Beşiktaşlılar, bugün burada Beşiktaşımız için daha büyük hedeflere yürüyeceğimiz, daha güçlü, daha aydınlık bir dönemi başlatmak için toplandık. Dün gerçekleştirdiğimiz mali genel kurulda bizlere olan güvenini ortaya koyan, destek ve güç veren değerli genel kurul üyelerimize yürekten ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere olan güveniniz boşa çıkarmayacağız. Beşiktaş'ı layık olduğu yere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dün cevaplayamadığımız soruları cevaplamak isterim. En çok gelen soru, nasıl gelir elde edeceğimiz yönünde oldu. Dikilitaş Projesi'nin tek seferlik bir gelir kalemi olduğu söyleniyor, sürdürülebilir gelir olmayacağından endişe ediliyor. Dikilitaş'tan gelecek gelirin, bir kısmı ile gayrimenkul projelerine devam edeceğiz. Bunun yanına yeni sponsorluk gelirleri de ekleyeceğiz. Takımımızın yaptığı çıkış ile müsabaka gelirlerinin de artmasını bekliyoruz. Ayrıca yeni yayın ihalesinden çok daha yüksek bir gelir beklentimiz var. Gelir getirici projeler için var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz."

PAYLAŞ 10:4004 Ekim 2026Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu başladı

Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alıp yönetimini güçlendirmek istemişti. Tek adaylı kongrede oylama işlemi başladı.

PAYLAŞ

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: