Birlik Vakfının 2.cisi Yapılan Dost Meclisine Sürpriz Telefon

Birlik Vakfının İzmir Şubesinin başlattığı geleneksel dost meclisi buluşmalarının ikincisi Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. STK temsilcileri, iş dünyası ve kamu kurumları yönetici ve temsilcilerinin hazır bulunduğu dost meclisinde birlik-beraberlik mesajları verildi.

19 Kas 2015 - 16:47 YAYINLANMA
 Birlik Vakfının 2.cisi Yapılan Dost Meclisine Sürpriz Telefon

AHMET KAPLAN

Birlik Vakfının İzmir Şubesinin başlattığı geleneksel dost meclisi buluşmalarının ikincisi Karayolları Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. STK temsilcileri, iş dünyası ve kamu kurumları yönetici ve temsilcilerinin hazır bulunduğu dost meclisinde birlik-beraberlik mesajları verildi.

 

Birlik Vakfı İzmir Şubesinin başlattığı geleneksel dost meclisi toplantıları büyüyerek devam ediyor. Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştilen toplantıda konuşan Şube Başkanı Prrof Dr. Cüneyt Hoşcoşkun Birlik Vakfının misyonu hakkında açıkalamalarda bulundu. Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, Birlik Vakfının kurucularının bugün ülkenin yönetiminde kaderinde söz sahibi olmasının, idealler ve inandıkları mefkurenin toplum tarafından da tescil edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Vakfımızın kurucuları arasında yer alan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yine 1 Kasım seçimlerine kadar Genel Başkanlığımızı  yürüten eski Kültür bakanımız İsmail Kahraman’ın meclis başkanı adayı olması ve meclisin iradesinin tecelli etmesi ile meclis başkanı olması bizleri mutlu etmektedir. Birlik Vakfı kökleri mazide olan ülkemizde birlik beraberlik ve kardeşliği esas alan düşünce anlayışına sahiptir. Bu duygularımızı pekiştirmek adına İzmir’de başlattığımız dost meclisleri toplantılarımızı daha da derinleştirerek kentimizde bu ruhun İzmir’de de yeşermesini ve kök salmasını hedefliyoruz. Bu nedenle kamu kurumu yöneticileri ve temsilcilerimiz, iş adamlarımız ve STK önderleri ile belirli periyotlarda bir araya gelerek, Birlik Vakfının misyonunu güzel kentimiz İzmir’de de yaşatmak ve hayata geçirmek adına bu toplantılarımız belki daha da büyüyerek devam edecek” diye konuştu.

 

Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ise, “Birlik Vakfının Ülkenin değerlerini temsil ettiğini belirterek, Birlik Vakfı gibi oluşumlara ülkemizin daha çok ihtiyacı var. Vakfımızım ülkemize hayırlı hizmetlerinin artarak devam etmesini diliyorum. Kardeşliğimizi tesis etme misyonuna sahip olan Birlik Vakfının dost meclisinin ikinci toplantısına ev sahipliği yapmak bizim için büyük mutluluk” şeklinde konuştu.  

 

Uraloğlu, ev sahipliği yaptığı organizasyonda konuklarına Karadenizden özel olarak getirdiği hamsi şöleni sundu.

 

Dost meclisleri toplantılarının ikincisine Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, İŞKUR İl Müdürü Kadri Kabak,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Engin Bişar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal, Türk Telekom İzmir Batı-1 Bölge Müdürlüğüne atanan İsmail Uzel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay, Prof Dr. Mustafa Bakaç,  Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Deniz Dev, Birlik Vakfı İzmir Şube Başkan Yardımcıları Sait Aktuğ ve Şevki Nalçacıoğlu, Yeni Şafak Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Mustafa Gurbetoğlu ve İzmir Temsilcisi Vahap Dabakan, Egelobisi.com haber sitesinden Ahmet Kaplan işadamı Adem Seçilmiş olmak üzere çok sayıda devetli katıldı. 

Bu arada toplantıda sürpriz yapan Meclis Başkan adayı İsmail Kahraman, toplantıya telefonla bağlanarak kısa br konuşma yaptı. Toplantıya katılan konuklarda Meclis başkanlığı için tebriklerini sundular.

Giresun Milletvekili BMC eski CEO’su Cemal Öztürk’te dost meclisini arayarak sürpriz yaptı. Birlik Vakfına verdikleri önemin altını çizen Öztürk’e toplantıya katılanlar hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: