Başkan Mersinli:"Ege Bölgesinin Lokomotifi Manisa"
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Manisa ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu. Başkan Mersinli," Manisa Ege Bölgesi'nde sanayisiyle, tarımıyla, yaşanabilirliğiyle lokomotif haline gelmiş bir şehirdir. Bizim Manisa'ya olan sevdamızın siyaset üstü olduğunu hatırlatmak isteriz" dedi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Manisa ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu. Başkan Mersinli," Manisa Ege Bölgesi'nde sanayisiyle, tarımıyla, yaşanabilirliğiyle lokomotif haline gelmiş bir şehirdir. Bizim Manisa'ya olan sevdamızın siyaset üstü olduğunu hatırlatmak isteriz" dedi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ziyarete ilişkin şu açıklamalarda bulundu:"AK Parti iktidarı hükümetimiz Manisa bölgesine büyük önem veriyor. Sayın bakanımız Veysel Eroğlu'nun Manisa'ya gelerek milyonluk tesislerin temelini atması bunun en büyük göstergesidir. Sayın bakanımızla birlikte Yunusemre, Akhisar, Gördes, Kula, Demirci olmak üzere 5 ilçe ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretler kapsamında 231 milyon TL maliyetindeki 21 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdik. Ben gerçekleşen ziyaretlerde bizlere destek veren yanımızda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum."
"Ege Bölgesi'nin lokomotofi Manisa"
İl Başkanı Mersinli Türkiye'nin gözünün Ege Bölgesi'nde olduğunu, 16 Nisan gecesi Manisa'dan çıkacak olan evet oylarının gelecek nesiller için çok önemli olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:"Manisa AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlarda çok önemli rol oynayan bir şehir. Bizler yaşadığımız şehrin ne denli önemli bir etkiye sahip olduğunun bilincindeyiz. Bunu yapılan yatırımlarla ortaya koyuyoruz. Bakanlarımız şehrimize müjdelerle geliyor. Bu hizmetler gün geçtikçe daha da artarak devam ediyor. Manisa Ege Bölgesi'nin lokomotifi haline gelmiş bir şehirdir. Bizim Manisa'ya olan sevdamızın siyaset üstü olduğunu hatırlatmak isteriz. Türkiye olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Yürütmesiyle ve yasamasıyla milletin iradesini yükseklere taşıyacak bir sistemle, kendi kararlarımızı alacağız. Bizi hor görerek bakan yapıya bağlanmayacak yeni Türkiye'yi yaratmak bizim elimizde."
"Namerde karşı birleşmenin tam vaktidir"
Ülkesini, milletini, devletini seven, gelecek nesilleri düşünen her bireyin sandığa giderek oyunu kullanmasını gerektiğini belirten Başkan Mersinli:"Yeni ve güçlü bir hükümet sistemine geçiş halkın takdirine götürmeye hazırlandığımız şu zorlu süreçte namerde karşı birleşmenin tam vaktidir. İnsanlarımız bu sistemin tam olarak ne getirdiğini bilerek, bilinçli bir şekilde sandığa giderek oy kullanmaları gerekmektedir. Maddeleri baştan sona okuyan CHP'liler bile evet oyundan yana olacaklarından şüphemiz yok."
"Evet'le Hayır'ı yani, doğruyla yanlışı ayırt etmemiz gerekmektedir"
16 Nisan'da vesayet odaklarının ve kalıntılarının son kırıntılarının da temizleneceğini belirten Başkan Mersinli sözlerini şöyle noktaladı:"Türkiye, darbelere zemin hazırlayan, ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran, hükümleri ve anlayışları değiştirmek için 16 Nisan gününü iple çekiyor. Evet'le Hayır'ı yani, doğruyla yanlışı iyice ayırt etmemiz gerekmektedir. 16 Nisan günü vereceğimiz evet oyları, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacak, ihanet örgütünün dış dünyadaki işbirlikçilerinin gerçek yüzlerini ortaya koyacaktır. Aziz milletimiz asırlarca bozulmayan kimyası, kardeşlikle yoğrulan hamurunu bozmamak için geçmişten ve yaşananlardan ders alarak geleceğe yön veriyor. FETÖ, PKK adı ne olursa olsun, milletimiz ve devletimiz tüm hain ihanet çeteleriyle mücadelesine sonuna kadar devam edecektir."