Bakan Işıkhan açıkladı: İŞKUR'un DABİS uygulamasına yoğun ilgi! 253 bin kişi yararlandı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR’un gençlerin eğitim ve kariyer tercihlerini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Danışman Bilgi Sistemi’ne (DABİS) toplam 353 bin 606 kişinin erişim sağladığını açıkladı.
23 Ağu 2026 - 12:51
YAYINLANMA
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR'un Danışman Bilgi Sistemi (DABİS) uygulamasından 353 bin 606 kişinin faydalandığını bildirdi.
Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından, şu bilgileri paylaştı:
"DABİS ile tercih döneminde gençlerimizin yanında olduk. İŞKUR Mobil uygulaması üzerinden de kolayca erişim sağlanabilen DABİS sayesinde lise tercih döneminden üniversite mezuniyeti sonrasına kadar eğitim ve kariyer kararlarını destekleyen veriye dayalı uygulamalarımızı gençlerimizin hizmetine sunduk. Sistemimize toplam erişim 353 bin 606'ya ulaştı. Gençlerimizi merkeze alan uygulamalarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz."
Haber Girişi Deniz Dalgıç - Editör #VEDAT IŞIKHAN #İŞKUR #ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞISabah.com.tr Uygulamamızı İndirin
Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!YORUMLAR
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR