Asgari ücret tespit komisyonu önerisi Türk-İş'e sunuldu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan ile Türk-İş Genel Başkanı Atalay, asgari ücret tespit komisyonunun yapısını görüştü.
01 Ara 2025 - 19:31
YAYINLANMA
Hızlı Özet Göster Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Türk-İş Genel Başkanı Atalay ile görüştü.Asgari ücret komisyonunun 5 işveren, 5 işçi ve 1 hükümet temsilcisinden oluşması önerisi sunuldu.Türk-İş Başkanlar Kurulu, öneriyi değerlendirmek için yarın toplanacak. AI özetimiz yardımcı oldu mu? Bize bildirin.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı İsmail Işıkhan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile bir araya gelerek asgari ücret tespit komisyonunun yapısını ele aldı.
Bakan Işıkhan, komisyonun 5 işveren, 5 işçi ve hükümeti temsil eden 1 üyeden oluşması önerisini Atalay’a sundu.
TÜRK-İŞ, ÖNERİYİ YARIN DEĞERLENDİRECEK
Türk-İş Başkanlar Kurulu, öneriyi değerlendirmek üzere yarın saat 10.00’da toplanacak.
YORUMLAR
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR