Adı Trabzonspor'la anılıyordu! İşte Darwin Nunez'in yeni takımı

Bir süredir adı Trabzonspor'la anılan Uruguaylı yıldız Darwin Nunez, Suudi Arabistan'da kaldı. 27 yaşındaki golcü Al Diriyah'a kiralandı.

23 Ağu 2026 - 15:01 YAYINLANMA
Adı Trabzonspor'la anılıyordu! İşte Darwin Nunez'in yeni takımı

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Diriyah, 27 yaşındaki Uruguaylı forvet Darwin Nunez'i kadrosuna kattı.

Yapılan açıklamada "Uruguaylı milli futbolcu Darwin Nunez, Havran'ın kartallarından biri oldu. Uğurla gelen bir kartal… Hoş geldi, sefalar getirdi." ifadeleri kullanıldı.

Transferde satın alma opsiyonunun bulunmadığı, Nunez'in maaşının tamamının ise Al Diriyah tarafından karşılanacağı aktarıldı. Al Hilal ise transferi duyurduğu paylaşımda 27 yaşındaki santrfora yeni takımında başarılar diledi.

Futbol hayatına 2017 yılında ülkesinin takımlarından CA Penarol'da başlayan Nunez, daha sonra sırasıyla Almeria ve Benfica formaları giydikten sonra 2022-23 sezonunda Premier Lig'in devlerinden Liverpool'un yolunu tuttu.

27 yaşındaki forvet, Liverpool'da geçirdiği üç sezonun ardından son olarak geçtiğimiz sezon Al Hilal'e transfer olmuştu.
Nunez, kariyerinde daha önce CA Penarol ile 2 Uruguay Premier Ligi, Liverpool ile Premier Lig, İngiltere Lig Kupası, Community Shield ve son olarak Al Hilal'de Suudi Arabistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Uruguaylı oyuncunun ismi ülkemizde Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılmıştı.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: