Bugun...



Dünyanın en iyi kentlerini seçti! Listede Türkiye'den de bir şehir var...

Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve yaklaşık 27 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. En iyi 37 şehir arasında Türkiye'den de bir şehir var.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-09-2021 05:49:21 Tarih: 15-09-2021 04:42

Dünyanın en iyi kentlerini seçti! Listede Türkiye'den de bir şehir var...

Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve yaklaşık 27 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. En iyi 37 şehir arasında Türkiye'den de bir şehir var.

İngiltere merkezli ünlü “Time Out” dergisi 2021 yılında dünyanın en iyi 37 şehrini seçti. Time Out'a göre San Francisco şu anda dünyanın en iyi şehri.

San Francisco'nun en üst sıraya oturduğu sıralamada ikinci sırada Amsterdam, üçüncü sırada Manchester, dördüncü sırada Kopenhag ve beşinci sırada ise New York yer aldı. Listede İstanbul da kendine yer buldu.

Sıralama, dünya çapında yüzlerce şehirden 27 bin kişinin katıldığı bir anket ve 'Time Out'un yerel editörlerine ve şehir uzmanlarına göre belirlendi. İşte karşınızda dünyanın en iyi şehirleri...

37. Bangkok

Bangkoklular her zaman şehirlerinin yemek kültürüyle gurur duymuştur. Bangkok sakinlerinin yüzde 96'sı kentlerinin yemek açısından sunduğu şeyleri seviyor ve desteklemek için ellerinden geleni yapıyor. Özellikle küçük restoranlar ve sokak tezgahları hayatta kalmak için mücadele ederken, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar devreye girerek tüketicileri, en sevdikleri yerlerin hayatta kalmasına yardım etmeye teşvik ediyor.

36. İstanbul

Time Out'a göre İstanbul, koronavirüs pandemisinden etkilendi ama yenilmedi. Türk sermayesi ve gözü pek girişimciler, fırtınayı atlatmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve aşının piyasaya sürülmesiyle birlikte ciddi bir adım attılar. Halkın yüzde 71'inin kentin sanat hayatını övdüğünün altını çizen yazıda, sokağa çıkma kısıtlamalarının kalkmasıyla tiyatro salonlarının hareketlenmesinden övgüyle bahsedildi.

35. Buenos Aires

Buenos Aires hem yeme-içme sektörü hem de tango ateşi ve gece hayatıyla oldukça hareketli. Kent her ne kadar pandemi öncesi temposuna dönmemiş olsa da gece hayatı için dünyanın en iyi ikinci şehri seçildi.

34. Moskova

Nefes kesici bir şekilde görkemli manzarasıyla tarih, burada her köşede gözlerinizi kamaştırıyor. Bu sene 870'inci yılını kutlayacak Rusya'nın başkenti olan muhteşem şehir Moskova, tamamen geçmişte yaşamıyor. Moskova; muhteşem müzeler, birinci sınıf restoranlar ve çağdaş mimariyle dolu geniş, şaşırtıcı, hızlı hareket eden bir yere dönüştü.

33. Roma

Şehir geleneklere çok bağlı olmasına rağmen, salgın Roma'yı 21. yüzyıla adapte etti. Yepyeni bisiklet yolları, her köşede kiralık elektrikli scooter'lar ve açık havada yemek yeme patlamasıyla kent, eğlencenin tadını çıkarmak ve kültür sanat açısından her şeyiyle ideal. Roma, müzeleri ve turistik yerlerindeki yeni ön rezervasyon seçenekleriyle sakinlerine güvenli ve keyifli bir deneyim sunuyor.

32. Johannesburg

Johannesburg'da hayat geçen yıl oldukça hareketli geçti. Ancak şehir bir şeyle tanınacaksa o da dayanıklılık olmalı. İnsanlar pandemi hayatına uyum sağladı ve işletmeler yeniden açılmaya başladı. Çoğu kişi sokağa çıkma yasağının yarattığı psikolojiyi aşmanın eğlenceli bir yolunu buldu.

31. São Paulo

Sürekli değişim halinde olan bu kent, dünyanın en "dinamik" üçüncü şehri seçildi. Pandemiye rağmen, değişiklikler yaşamaya devam etti; dev grafitiler şehir duvarlarındaki yerini aldı, eski mekanlar sırf yenilerine yer açmak için kepenklerini kapattı. Müzelerin çoğu yeniden açılıyor ve şehir hareketlenmeye devam ediyor.

30. Abu Dhabi

Abu Dhabi, Dubai'nin ışıltısına ve gökdelenlerine sahip olmayabilir ancak Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti, yaşam kalitesi, birinci sınıf restoranlar ve büyük ilgi gören cazibe merkezleri söz konusu olduğunda çok iddialı. Time Out'a göre küresel salgına rağmen, Abu Dabililerin yüzde 72'si şehri 'rahatlatıcı' olarak tanımlıyor.

29. Budapeşte

Kent sakinlerinin yüzde 72'si Budapeşte'yi 'güzel' olarak tanımlıyor ancak bunun nedeni sadece muhteşem mimarisi değil. Salgın, mekanların kapanmasına sebep olsa da şehrin sosyal hayatı şehir merkezinden daha yeşil mahallelere kaydı. Nehir kenarındaki yürüyüşler ve parklardaki piknikler yaygınlaştı. Time Out'a göre açık hava mekânlarına daha fazla yatırım yapmak için girişimler söz konusu.

28. Paris

Paris olmadan şehirlere dair herhangi bir liste tamamlanmış sayılmaz. Parisliler için inişli çıkışlı bir yıl oldu; geçen yılki sokağa çıkma yasakları halkı evde kalmaya itti. Ancak yine de yerel halkın yüzde 76'sı Paris'te "yeni şeyler keşfetmenin kolay olduğunu" söyledi. Fransa'nın başkentinde yaşayanları, önümüzdeki aylarda hayata geçecek birçok yeni proje bekliyor.

27. Pekin

Pekin, genç Çinlilerin kendilerini dünyaya kanıtlamak için gittikleri yer olarak biliniyor. Şehir, Çin'in sanat, kültür, medya ve iş dünyasının merkezi. Burada yaşayanların yüzde 73'ü şehri "kirli" olarak nitelendirdi ancak hâlâ burada olmalarının bir nedeni var: Pekin'in olmaları gereken yer olduğunu düşünüyorlar.

26. Dubai

Dünyanın en yüksek binasına, en büyük alışveriş merkezine ve yakında en büyük gözlem çarkına ev sahipliği yapacak olan Dubai, kesinlikle büyük düşünüyor. Ankete katılan Dubaililerin yüzde 66'sı, şehri "iddialı" olarak tanımlıyor. 2021'de konserler ve Dubai'nin en popüler eğlencesi olan brunch, sıkı sosyal mesafe, maske takma ve birahaneler sayesinde şehrin sosyal gündemlerine geri döndü.

25. Miami

Miami'deki pek çok şey gibi sokağa çıkma yasağı da bir anda ortaya çıktı ve neredeyse kent kapandığı kadar hızlı bir şekilde yeniden açıldı. Miami, ülke çapında pek çok kişi için bir mola durağı. Miami'nin 'gece hayatı' için dünyada üçüncü sırada yer alması ise şaşırtıcı değil ve kent sakinlerinin çoğu burayı eğlence kenti olarak nitelendiriyor.

24. Singapur

Singapur'da hafta içi sıradan bir öğleden sonra, pencerelerden dışarı bakın ve restoranların dışında kuyruklar oluştuğunu, arabaların hızla geçtiğini ve yakındaki seyyar satıcı merkezinde oluşan kalabalıkları görmek mümkün. Pandemi nedeniyle barlar ve restoranlar hala 22.30'dan sonra alkol servisi yapamıyor ve kent sakinleri canlı konser izlemeyeli çok uzun zaman oldu. Ancak Singapur, dünyanın en yeşil ve en temiz şehri seçildi.

23. Milano

Milano, 2020'nin başlarında Avrupa'daki koronavirüs krizinin sıfır noktasıydı. Karantinalar sona erdiğinde Milan halkı, pandeminin şehrin ruhunu öldürmesini önlemek için hızla harekete geçti. Kilometrelerce bisiklet yolu eklendi, birçok cadde 'yaya bölgesi' haline gelmek için araçlara kapatıldı, restoranlar ve barlar müşterilere açık havada hizmet verebilmek için harekete geçti.

22. Boston

Salgının herhangi bir iyi tarafı varsa o da Boston sakinlerine dışarı bakmayı öğretmiş olması. 2020'den önce nadiren dışarıda oturma yeri olan restoranlar, tüm açık hava ihtiyaçlarını karşılamak için teraslar ve bahçeler üretmek için harekete geçti. Ankete katılanların yüzde 80'i Boston'u 'yeşil bir alanda yürüyüş yapmak' için harika bir yer olarak nitelendirdi.

21. Lizbon

Lizbon pandemiden önce çılgınlar gibiydi: Yemek sahnesi her zamankinden daha hareketliydi; barlar, partiler ve konserler dünyanın her yerinden ziyaretçi çekiyordu. Ancak pandemiyle bu hareketlilik azaldı. Buna rağmen Lizbon sakinleri yeme ve içme konusunda kente yüksek puanlar verdi. Nehir kenarları, parkları ve teraslarıyla Lizbon da pandemi döneminde açık havaya döndü.

20. Hong Kong

Hong Kong, tam karantinadan kaçınmayı başaran birkaç büyük şehirden biri oldu. Time Out'a göre bu nedenle geçen yıl hayat normal işleyişindeydi. Katı sosyal mesafe kısıtlamalarına rağmen restoranlar, mağazalar ve ulaşım asla durmadı. Hong Kong sakinleri hâlâ neredeyse 2019'u yaşıyor.

19. Mexico City

Mexico City'de büyük bir değişim yılı oldu ancak bu değişimlerin tamamı olumsuz değil. Geçtiğimiz 18 ay boyunca şehrin her yerinde teraslar yükseldi ve eski ıssız ana caddelerde yeni bisiklet yolları açıldı. Ankete katılanların yalnızca yüzde 1'i Mexico City'yi 'sıkıcı' olarak nitelendirdi.

18. Madrid

Madrid, barları ve restoranları, müzeleri ve tiyatrolarıyla bir bütün. Time Out'a göre zorluklara ve kısıtlamalara rağmen, Madrid ruhuna sadık kaldı ve onu hem ziyaret etmek hem de yaşamak için dünyanın en iyi şehirlerinden biri yapan kültürel zenginlikleri geri almaya başlıyor.

17. Şangay

Şangay iş dünyası için zorlu bir kent olabilir ama yiyecek ve içecekte dünyada birinci sırada. Ankete katılanlardan yüzde 97'si en yüksek puanı bu kente verdi. Michelin yıldızlı kaliteli restoranların yanı sıra yeni insanlarla tanışmak için dünyanın en kolay şehirlerinden biri olmasıyla da öne çıkıyor.

16. Sydney

Ankete katılanların üçte ikisinden fazlasının Sydney'yi "güzel" olarak tanımlaması sürpriz değil. Time Out'a göre ister milli parklardan birinde olun, ister 100'den fazla plajdan birinde güneşleniyor olun ya da liman kenarında gün batımının tadını çıkarıyor olun, bu kentin nefes kesici olmayan bir köşesi yok.

15. Melbourne

Time Out "Şehir 18 ay içinde altıncı katı karantinasını atlatmaya çalışırken, bu güzel Avustralya şehrinde hala çok fazla sevgi var" diye yazdı. Ankete göre halkın yüzde 94'ünden fazlası şehri barları ve restoranları için seviyor.

14. Barcelona

Pandemi sırasında Barcelona, "Kültür Güvenlidir" sloganıyla birleşti. Organizatörler canlı müzik, sergiler, tiyatro ve film gösterimleri yapmak için akıllıca yollar buldu. Kent rehberi Time Out, halkın yüzde 83'ünün şehre kültür açısından yüksek puan vermesini,  yüzde 85'inin yiyecek ve içecek konusunda da en yüksek notu vermesini şaşırtıcı olmadığını ekliyor.

13. Londra

Time Out'a göre Londra, dünyanın en fazla seçeneğe sahip olan şehri. Kent sakinlerine göre aynı zamanda yeni ve şaşırtıcı şeyler keşfetmek ve yaşamak de için heyecan verici bir şehir. Pandemi sırasındaki karantina sürecinde kent sakinleri hazır olarak aldıkları yiyecek ve içecekleri parklarda tüketerek açık alanları en iyi şekilde değerlendirdi.

12. Chicago

Time Out, 'topluluk ruhu', 'eğlence' ve 'güzellik' kategorilerinde Chicago'nun ikinci olduğunu yazdı. Time Out ayrıca, "Chicagolular ihtiyaç sahipleriyle malzemeleri paylaştıkça, adaletsizliği protesto ettikçe ve işsiz müzisyenleri destekledikçe topluluk ruhu coştu" diye belirtti.

11. Los Angeles

Los Angeles, dört mevsim çiftçi pazarları, kışın plaj havası ve heyecan verici patika yürüyüşleri ile açık alan aktiviteleri için ideal bulundu. Tüm şehir bloklarının adeta sanatsal çalışmalarla donatıldığı kent, yaratıcılık açısından ikinci sırada yer aldı.

10. Tokyo

Tokyoluların yüzde 82'si, şehrin pandemi sırasında bile yeni şeyler keşfetmek için harika olduğunu söyledi. Son 18 ayda şehir genelinde birçok yeni mekan ve cazibe merkezi ortaya çıktı. Ankete katılanların dörtte üçü, şehrin her şeyden kolayca yararlanılabilmesini sağlayan verimli toplu taşıma sistemiyle arabasız dolaşmak için harika olduğunu söyledi.

9. Porto

Time Out'a göre yeni arkadaşlar edinme konusunda Manchester'dan sonra ikinci sırada yer alan Porto, aynı zamanda komşularınızı tanımak için harika bir yer olarak nitelendirildi. Kent sakinlerinin yüzde 73'ü şehirlerinin kültür sanat bakımından harika olduğunu söyledi.

8. Tel Aviv

Tel Aviv, ünlü meydanlarının pikniklere, konserlere, gösterimlere ve söyleşilere ev sahipliği yapmasıyla üst üste ikinci yıl dünyanın en eğlenceli şehri olma tacını elinde tuttu. Time Out'a göre Tel Aviv ayrıca, yeme - içme için Şanghay'dan sonra dünyanın en iyi ikinci yeri.

7. Prag

Prag, dünyanın en güzel şehri kategorisinde birinci oldu. Kent sakinlerinin yüzde 82'si, Prag'ı böyle tanımlıyor. Kentte yaşayanların yüzde 89'u arabasız dolaşmanın çok kolay olduğunu söylüyor. Time Out'a göre Çekya'nın başkenti olan şehrin dünyanın en rahatlatıcı ikinci şehri olmasının nedeni,  tadını yürüyerek çıkarmaktan geçiyor.

6. Montreal

Montreal, konformist olmayan müziğii siyaseti ile ünlüdür ve Time Out'a göre bu farklılıklar şehri son zamanlarda hiç olmadığı kadar bir araya getirdi. Kentte yaşayan halkın yüzde 73'ü, Montreal'i çeşitli olarak tanımlayacağını ve daha da fazlası kim olduğunuzu ifade etmenin kolay olduğunu söylüyor.

5. New York

New York'un ankete göre dünyanın en heyecan verici şehri olduğunu yazdı ve New Yorkluların yüzde 85'inin yeni ve şaşırtıcı şeyler keşfetmenin kolay olduğunu söylediğini ortaya koydu. Time Out, kentin çeşitli, esnek ve ilerici olduğunu belirterek son 18 ayda şehre iyi hizmet eden ve kaldırımları canlı topluluk merkezlerine dönüştüren "Açık Restoranlar" girişiminin başarısına dikkat çekti.

4. Kopenhag

Mola vermeye mi ihtiyacınız var? Kopenhag, resmi olarak en az stresli şehir olduğunu söyleyen yerlilere göre dinlenmek için en ideal şehir!  Danimarka'nın başkenti, aynı zamanda sürdürülebilirlik kategorisinde birinci ve yeşil olduğu için dünyada ikinci oldu.

3. Manchester

Manchester, kim olduğunuzu ifade etmenin, yeni arkadaşlar edinmenin, komşularınızı tanımanın ve sizden farklı insanlarla tanışmanın en kolay yeri" diyor. Manchester'ın belediye başkanı Andy Burnham, şehrin topluluk ruhunun onu harika bir şehir yapmasına yardımcı olduğuna inanıyor.

2. Amsterdam

Amsterdam pandemi sırasında kültür ve sosyal hayatın yokluğunu çoğundan daha şiddetli hissetti" diye yazdı ve ekledi: "Yine de şehir zamanı akıllıca kullandı, ünlü güzelliğine, tarihine ve topluluk ruhuna odaklandı." Şehrin öne çıkan noktalarından biri, tam merkezde, konserlerden tiyatroya ve spora kadar her şeye ev sahipliği yapan uçsuz bucaksız bir vahaya benzeyen, gerçekten de şehrin ciğerleri olan Vondelpark.

1. San Francisco

Pandemi sırasında San Franciscoluların, benzersiz ve yaratıcı topluluk ruhunu sergilediklerini yazıp küçük işletmelere 1 milyon dolar dağıttıklarının altını çizdi. Time Out ayrıca, kentin dünyanın en ilerici şehri olduğunu yazdı ve güzel hazırlanmış yüzlerce küçük parkın San Francisco sokaklarını dev bir sokak partisi gibi hissettirdiğini vurguladı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
YUKARI YUKARI