Bugun...


Siyonist Ödeme Sistemlerine Büyük Boykot: Mastercard ve Visa Ödeme Yerine Troy'a Geçiş Başladı
Tarih: 07-11-2023 20:08:10 Güncelleme: 09-11-2023 20:43:10 + -


Siyonist İsrail’e yönelik başlatılan boykot kampanyalarına finans sistemleri de eklendi. Mastercard ve Visa kartlarını iptal ettiren vatandaşlardan çağrı geldi.

facebook-paylas
Tarih: 07-11-2023 20:08

Siyonist Ödeme Sistemlerine Büyük Boykot: Mastercard ve Visa Ödeme Yerine Troy'a Geçiş Başladı

Siyonistlerin finans kaynağına ağır darbe!

Kampanya sonrası milyonlarca kişi akın etti

Siyonist İsrail’e yönelik başlatılan boykot kampanyalarına finans sistemleri de eklendi. Mastercard ve Visa kartlarını iptal ettiren vatandaşlardan çağrı geldi.

Gazze’de soykırım yapan siyonist İsrail’e yönelik başlatılan boykot kampanyaları dalga dalga büyüyor. 

İsrail ve suç ortaklarını can damarından vuracak boykotta yeni aşamaya geçildi. Küresel sistemde tekelleşen iki ödeme sistemi Mastercard ve Visa için vatandaşlardan çağrı geldi.

SİYONİST ÖDEME SİSTEMLERİNE BOYKOT!

Siyonistlerin hakim olduğu finans sistemi üzerinden kampanya başlatan vatandaşlar, Mastercard ve Visa ödeme sistemlerine boykot başlattı. Sosyal medyada vatandaşlar, Türkiye’nin yerli ödeme sistemi TROY’a geçiş için kampanya çağrılarında bulundu. Kısa sürede yüz bini aşkın post atılırken “#TroyKartaGeçiyoruz” etiketi sosyal medya platformu X gündeminde birinci sırada yerini aldı.

MİLYARLARCA DOLAR TÜRKİYE’DEN

ÇIKIP CEPLERİNE GİRİYOR

Finans sektörünü tekelinde tutan ABD menşeili Mastercard ve Visa sistemleri, Türkiye’den milyarlarca dolar elde ediyor.

Türkiye’de vatandaşlar, toplamda 112 milyon 652 bin 685 adet kredi kartına, 184 milyon 412 bin 745 adet banka kartına sahip. Sadece Eylül ayında yapılan harcama miktarı ise 705 milyar TL’yi buldu. Yüzde 1 civarında komisyon payı alan ödeme sistemleri, sadece 1 ayda yapılan alışveriş harcamalarından milyarlarca TL kazandı.

TÜRKİYE'NİN ÖDEME YÖNTEMİ TROY TUTTU

TROY KARTA GEÇİŞLERDE YOĞUNLUK

Başlatılan boykot kapsamından vatandaşlar, ödeme sistemlerinde değişikliğe gitmeye başladı. Binlerce vatandaş,  İlk kez 1 Nisan 2016'da resmi olarak kullanıma sunulan yerli ve milli ödeme sistemi TROY’a geçmeye başladı. Edinilen bilgilere göre, vatandaşların ilgisi nedeniyle bankalarda yoğunluk olduğu öğrenildi.

KART SAYISI 19 MİLYONA ULAŞTI

Kısa sürede etkisini gösteren kampanya sonrası TROY kart talebinde patlama yaşandı. Bugün itibariyle TROY, 19 milyon kart sayısına ulaştı. TROY kart kullanımı önceki aya göre 17,4 milyar TL artarak Ekim ayında 47,9 milyar TL'ye yükseldi.

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

TROY ödeme sistemine geçmek isteyen vatandaşların kendi bankalarını arayarak “TROY kartı almak istiyorum” veya “Kartlarda TROY ödeme sistemini kullanmak istiyorum” diyerek talepte bulunması yeterli.

YURTDIŞINDA KULLANILABİLİR Mİ?

2017'den itibaren Discover Card ağı aracılığıyla TROY, dünya genelinde kabul edilen bir ödeme sistemine dönüştü. Bu gelişme, TROY'un uluslararası alanda da önemli bir adım atmasını sağladı. 

Türkiye'nin Ödeme Yöntemi TROY'un Discover ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde, TROY logolu kartlar yurtdışında yapılacak işlemlerde de geçerli olacak.

185 ülkede, 41 milyonun üzerinde alışveriş noktasında ve 1,9 milyonun üzerinde ATM'de geçerli global bir ödeme kuruluşu olan Discover ile TROY arasında yapılan iş birliği sayesinde artık uluslararası işlemlerde de TROY logolu kart kullanılabilecek.

Yahudi sermayesinin en büyük geliri finansal ödeme sistemleridir. Bu sayede yaptığımız bütün harcamalardan paylarını alırlar. Bu ödeme yöntemleri alanında yapacağımız boykot, siyonistlere vurulacak en büyük darbedir. 

Visa Kart, 1958'de dünyanın en büyük yahudi bankası Bank of America tarafından üretilmiştir. Komisyon oranı yüzde 1,2-1,5 arasıdır. Yıllık kazancı 32 Milyar Dolardır.

Master Kart, 1966'da Amerika’da birkaç bankanın birlikte çıkardığı yahudi sermayesi ürünüdür. Komisyon oranı yüzde 1,28-1,48 arasıdır. Yıllık kazancı 24 Milyar Dolardır.

Dünyada kullanılan kredi kartı sayısı 2.8 Milyardır. Türkiye’de ise 108 Milyon kredi kartı vardır. 2022 yılında ülkemizde kredi kartı ile 1.9 Milyar Dolarlık alışveriş yapıldı.

Kredi kartı ile yaptığımız tüm alışverişlerden hem kartın sahibi olan banka, hem de kartın bağlı olduğu Visa ve Mastercard gibi ödeme sistemleri komisyon alır. Yani çektiğimiz her karttan yahudi sermayesi en az yüzde 1,2 oranında para kazanır. 

Ülkemizde neredeyse herkesin kredi kartı ile alışveriş yaptığını düşünürsek bu dehşet bir sayıya tekabül ediyor. Zaten nakit para hayatımızdan çıktı sayılır. Amaç da buydu. Tamamen sisteme bağlı bir ekonomi oluşturmak. Böylece tüm parayı yönetebilecekler ve istedikleri an yaptırım uygulayabilecekler. 

Bu işin tek çözümü nakit para ile alışveriş yapmak ama maalesef pratik gelmiyor artık. Piyasada nakit dönmeyince de bankalara yani küresel sermayeye muhtaç kalıyoruz.

1990'da 13 kamu ve özel Türk bankasının ortaklığı ile kurulan Bankalararası Kart Merkezi, 2015'te Troy (Türkiye Ödeme Yöntemi)’ni kullanıma sunmuştur.

Komisyonların ülkemizde kalmasını isteyenler bankalarını arayarak Troy ödeme sistemli kart isteyebilirler. Bu şekilde kredi kartımızı aynen kullanabiliriz. Hiçbir değişiklik olmuyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Troy ödeme sisteminin yönetimindedir ve hissedarıdır. Mevcut kartlarımızı Troy ile değiştirelim, Visa-Masterkartları iptal edelim.

Bizler yerli ürün dahi alırken Visa-Mastercard kullanırsak yine yahudiye para kazandırmış oluruz. Yine onların değirmenine su taşırız. Boykotu yapacaksak tam yapacağız. Darbeyi yüreklerinin tam ortasına indireceğiz.

Hatırım varsa lütfen bu postu her yerde paylaşın. En büyük boykot bu kart işinde. Lütfen duyurmadık okutmadık ikna etmedik kimse bırakmayalım. Şehit olan çocukların ahı bizi bırakmaz.

Yapacağımız tek şey bankalarımızı aramak ve Troy ödeme sistemli banka kartı ve kredi kartı talep etmek. Sonrasında da visa ve mastercard olanı iptal etmek. Yıllık aidatlar, kullanım bedelleri vs direk yahudilere gidiyor çünkü. Kredi kartı borcumuz varsa aynen devam eder hiçbir değişiklik olmaz. 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI